Majoritatea evenimentelor la care participăm sunt private, dar au fost numeroase situații când am obținut acordul organizatorilor pentru o astfel de vizionare. Vă rugăm să ne întrebați acest aspect când discutăm și vom face tot posibilul să puteți vedea prestația noastră înainte de evenimentul vostru.
Bineînțeles, este important să știm din timp necesarul de echipament al artistului respectiv (rider tehnic). Acest serviciu poate avea un cost suplimentar.
Montarea echipamentelor poate dura între 2 și 4 ore, în funcție de accesul în locație. Indiferent de locația de evenimente pe care o veți alege, ne vom asigura că totul este pregătit înainte să ajungă invitații voștri la petrecere.
În trecut am avut de-a face și cu locații foarte restrânse și a trebuit să optăm pentru un setup compact. Ne putem încadra într-un minim de 4×4 metri (16 metri pătrați). În această situație setup-ul de lumini și sunet va fi adaptat spațiului disponibil. Spațiul ideal pentru trupa noastră este de 7x4 metri.
În prezent folosim 8 moving heads Beam si Led, ce sunt montate pe o schelă ce poate avea între 3-7 metri lățime, în funcție de spațiul alocat trupei din locația voastră. Toate luminile sunt controlate în timpul showlui live prin software de către un tehnician.
Sigur, vă putem oferi, cu drag, până la 3 microfoane wireless în acest scop.
Ar fi bine să decidem împreună ce piese se potrivesc la petrecerea voastră. De-a lungul timpului am format o bază de melodii care se potrivesc la majoritatea petrecerilor și este bine să avem libertatea de a alege din ele în timpul show-ului, în funcție de reacția publicului. De asemenea, cântăm anumite piese care ne reprezintă ca trupă și am prefera să le păstrăm.
Da, venim de fiecare dată însoțiți de dj-ul nostru. Avantajul este că ne știe playlistul și astfel nu pune melodii pe care dorim să le cântăm. Și e și de treabă 🙂
Desigur, Dj-ul se bucură de fiecare dacă când primește preferințe din partea organizatorilor, astfel obține o direcție despre ce vă place.
Am făcut asta de nenumărate ori și ne-am bucura să o facem și la petrecerea voastră.
Din experiență vă spunem că muzicienii bine hrăniți cântă mult mai bine. Ne-ar fi suficient un antreu și un fel principal.
Absolut. Bandul The Marions este din București dar susține reprezentații în țoată țara și nu numai.
Absolut. Dacă spațiul alocat trupei nu este acoperit va trebui să închiriem o scenă de exterior care să protejeze instrumentele și echipamentele în cazul în care plouă. Acest lucru va reprezenta un cost suplimentar.