damian ionut
damian ionut
2021-09-22
O trupa perfecta! Un exemplu de profesionalism, stil și vocație. O trupa energica, cu un repertoriu adaptat oricarei cereri. Se recomanda cu căldură! Alături de ei am avut nunta ideala! Contactati-i cu încredere!
DENISA BADEA
DENISA BADEA
2021-09-19
Cea mai tare trupa ever! Sunt foarte profesioniști și-i recomand cu mare drag! Promit ca nu o sa va para rău dacă-i alegeți!
Andreea Balan
Andreea Balan
2021-09-14
O echipă completă, perfectă, cu un succes nebun la public, cu voci puternice și instrumente pe măsura așteptărilor noastre. Au fost de excepție, iar invitații noștri au rămas plăcut impresionați de trupă, definindu-i printr-un singur cuvânt: GENIALI!
Cristina Matei
Cristina Matei
2021-09-02
Trupa Marions ne-a ajutat ca cel mai important eveniment din viata noastra sa devina si cel mai frumos. Au facut atmosfera, sunt profesionisti si foarte bine pregatiti. Totul a fost senzational, recomand daca va doriti ca si evenimentul vostru sa iasa exceptional. Va multumim din suflet, trupa Marion!
Stefan Ionut Punga
Stefan Ionut Punga
2021-08-30
The Marions sunt o trupa cu atitudine si extrem de profesionista. Interpretarea a fost impecabila si atmosfera de senzatie. Recomand cu incredere pentru un eveniment memorabil.
Edy Manoloiu
Edy Manoloiu
2021-07-27
Super trupa, perfecta pentru evenimente.
Sebastian-Ionut Rauta
Sebastian-Ionut Rauta
2021-07-27
O formatie extrem de profesionista si bine pregatita! Ne bucuram ca i-am ales si datorita lor, atmosfera a fost senzationala! Va multumim, trupa Marion!
Roxana Ionescu
Roxana Ionescu
2021-07-27
Extraordinari! Datorită lor am avut un eveniment de neuitat; totul a fost la superlativ, de la atitudinea extrem de profi pana la interpretare! Dacă va doriti un eveniment memorabil nu exista o alegere mai buna!
Ionut Maianu
Ionut Maianu
2020-07-07
Experienta noastră cu Trupa Merion ....este foarte simplu, a fost o experienta FABULOASA. Poate pare prea mult ceea ce am spus, dar nu am alte cuvinte la care sa rezum colaborarea pe care am avut-o cu acești profesioniști si pasionați de ceea ce fac. Le multumim pentru harul cu care sunt înzestrați si seriozitatea cu care tratează acesta pasiune a lor. Ne bucuram ca am avut ocazia sa colaboram cu asa oameni frumoși și va recomandam sa-i vedeți, sa-i ascultați live si va garantez ca o simțiți din plin ceea ce pot transmite. Le uram ceea ce merita, mult succes și evenimente care sa le bucure sufletul!
Sabina
Sabina
2020-02-03
Super!! Show de neuitat!