Componenta trupei

 

Andreea

 

 

 

Andreea

Andreea este solista de cover din trupa Marion. Are un repertoriu vast si experienta muzicala adunata din festivaluri, concursuri, emisiuni tv sau turnee prin Europa, alaturi de diverse formule de instrumentisti, solisti sau trupe de cover. In 2009 s-a alaturat echipei Marion si a imbogatit repertoriul trupei cu piese cunoscute de pop, dance, jazz, bossa nova, muzica greceasca, rock&roll, latino… Let’s Party!!!

 

 

Alexandra

 

 

 

Alexandra

Remarcata in emisiuni tv, spectacole si concerte, Alexandra solista de muzica populara isi pune amprenta asupra trupei prin glasul sau puternic si interpretarea cantecelor cu mult profesionalism intr-o maniera deosebita. Ne putem bucura impreuna de folclor din toate zonele tarii, joc si voie buna, marca trupa Marion.

 

 

Mihai

 

 

 

Mihai

Absolvent al Liceului de Muzica ” George Enescu” din Bucuresti, Mihai este clarinetist in trupa Marion, dar pasiunea sa pentru muzica l-a impins spre studiul saxofonului, asa ca ne bucuram de talentul improvizatoric si complex al lui Mihai. El deschide serile evenimentelor noastre, cu solistica de saxofon si clarinet, dand viata caffeurilor prin improvizatie si fantezie dar de asemenea, revigoreaza si piesele indragite din folclor.

 

 

Ionut

 

 

 

Ionut

Absolvent al Liceului de Muzica Dinu Lipatti si a Scolii Populare de Arte din Bucuresti, Ionut se ocupa de keyboard, clape solo dar si de managerierea trupei MARION. Anii de experienta in randul evenimentelor muzicale, il fac pe Ionut sa fie un bun manager de situatii si de asemenea un muzician desavarsit, jongland cu o multitudine de genuri si stiluri.
 

 

 

Gabi

 

 

 

Gabi

Energic si pasionat de artele frumoase, tobosarul nostru pune accentul pe varietate si precizie in studiul tobelor. Varietatea stilurilor de muzica pe care le poate aborda si precizia ritmurilor interpretate la tobe, il face pe acesta un muzician virtuoz.
 

 

 

Andrew

 

 

 

Andrew

Curiozitatea si pasiunea sa pentru muzica l-au facut pe basistul nostru sa incerce sa cante la diverse instrumente: pian, chitara, violoncel si contrabas. In cele din urma a ales studiul intens al contrabasului iar in trupa noastra ne acompaniaza cu succes la chitara bas.
 

 

 

Catalin

 

 

 

Catalin

Sunetul curat si patrunzator al corzilor ciupite de catre chitaristul nostru se datoreaza anilor de studiu individual si in colectiv alaturi de alti muzicieni talentati. Grija cu care isi alege tonurile chitarelor sale (acustice si electrice) il face pe colegul nostru un chitarist perfectionist dar si cu o vasta imaginatie artistica in cadrul trupei.

 

 

 

Afla aici mai multe detalii despre noi

Trupa Marion s-a nascut din dorinta unor oameni de a sustine cele mai deosebite evenimente artistice pentru oameni simpatici, oameni diferiti sau chiar pentru tine. Actul artistic poate reprezenta o clipa de magie in cadrul evenimentului vostru, o singura melodie, un singur acord perfect conturat pentru a va face sa traiti cea mai frumoasa seara.

Pentru aceste momente unice din viata voastra, Marion Band are un repertoriu vast si bine alcatuit. Acesta variaza de la un eveniment la altul, in functie de cerinte si se modifica o data cu trecerea anilor gratie aparitiei noutatii in materie de piese instrumentale sau vocale.
Dotati cu talent , putere de munca si ani de studiu in sala de repetitie, in vederea conceperii evenimentului perfect, trupa Marion – formatie nunta Bucuresti – este alegerea categorica pentru dumneavoastra.

Poate va intrebati de unde stim noi ca suntem potriviti pentru evenimentul vostru ? Raspunsul la aceasta intrebare il reprezinta anii nostri de experienta artistica individuala dar si colectiva in Marion Band. Trupa Marion s-a format in anul 2007 si participa la evenimente in aceasta formula intr-o mare parte din orasele tarii. Din cauza traditiilor unor anumite zone ale Romaniei ( Banat, Oltenia, Moldova, Dobrogea etc ) am reusit sa acumulam o mare parte de diversitate in show-urile noastre, reusind sa incorporam toate genurile de muzica intr-o seara by Marion.

Alt aspect al incarcaturii noastre artistice este faptul ca fiecare mire sau mireasa, organizator evenimente are o viziune unica asupra evenimentului sau si bine pus la punct impreuna cu noi, inainte de a demara evenimentul in sine. Asadar un eveniment la care participam va fi pregatit si discutat inainte pentru a puncta detalii precum: playlist, program, lumini, fum, artificii, genuri de muzica alese pentru evenimentul respectiv.